Coffeec Cold Brew

Cold Brew – káva připravovaná za studena

Je to vůbec možné? Ano, je!

 

Cold Brew Coffee všeobecně patří v současné době mezi nejšetrnější úpravy kávy a povzbudí i ty s labilními žaludky.

 

Nový způsob přípravy kávy probíhá namáčením nahrubo namletých kávových zrn ve vodě o pokojové teplotě po dobu 12-24 hodin. Odborně se tenhle proces jmenuje macerace neboli louhování. Vznikne tak kávový koncentrát, který smícháte se studenou vodou nebo mlékem a připravíte si dokonale jemný a lahodný šálek kávy.

 

Ochutnejte Coffec - Nealkoholický nápoj z kávy a vody, bez cukru a konzervantů 

 

Proč káva připravovaná za studena získává svoji velkou oblibu?

  • Je mnohem méně kyselá než káva připravovaná za tepla

Kyselost běžné kávy může způsobit pálení žáhy a také poškození zubů a žaludeční sliznice. Nižší kyselost studené kávy je také lepší pro udržení rovnováhy pH v těle.

  • Je sladší a jemnější

 Kávová sedlina není vystavena vysokým teplotám, káva připravená za studena obvykle chutná aromatičtěji a méně hořce. Pokud máte rádi sladkou kávu, můžete použít méně cukru. To se vždycky hodí, že. Také její chuť vynikne přidáním mléka nebo nemléčných nápojů – ovesné, mandlové mléko

  • Snadno si připravíte ledovou cold brew kávu s různými příchutěmi

Stačí přidat studenou vodu a led ke koncentrátu, případně džus nebo kapku alkoholu.

5 položek celkem

Cena

89385
189385

COFFEEC Dark: 

Když si loknete poprvé, můžete mít pochybnosti, zda vůbec pijete kávu. Když se napijete podruhé, teprve začínáte vnímat její chutě. Potom vás zasáhne narůstající hořkost, jemná trpkost, chuťová plnost. Poznáváte kávu tak, jak vám to běžná tepelná úprava nemůže poskytnout.                                                                                                                                                           

COFFEEC SOFT:
Když si loknete poprvé, máte pochybnosti, zda vůbec pijete kávu. Když se napijete podruhé, teprve začínáte vnímat její chutě.  Potom, přes jemnou hořkost nápoje, zaznamenáte jemnou aciditu dál rozvíjenou i méně známými chuťovými projevy kávy. Poznáváte kávu tak, jak vám běžná tepelná úprava nemůže poskytnout.